Přeskočit na obsah

Sapro s.r.o.

Chytrá termostatická hlavice

  • od

Sháníte efektivní způsob, jak snadno ovládat teplotu v celém domě nebo kanceláři? Máme pro vás jednoduché řešení – inovativní chytré termostatické hlavice. Stačí vybrat požadovanou teplotu a termostat se postará o všechno ostatní.

Výhody chytré termostatické hlavice

  1. Programovatelnost
    Díky týdennímu a dennímu programování můžete nastavit různé teplotní režimy pro různé časy dne a dny v týdnu. To vám pomůže šetřit energii a peníze tím, že budete moci efektivně řídit vytápění podle aktuálních potřeb.
  2. Zabudované teplotní čidlo
    Integrace teplotního čidla umožňuje sledovat aktuální teplotu v místnosti a přizpůsobit ji podle potřeby, což zajišťuje pohodlí a komfort.
  3. Bezdrátové připojení skrze ZigBee
    Možnost bezdrátové komunikace s dalšími zařízeními přes ZigBee usnadňuje integraci termostatu do vašeho domácího automatizačního systému a umožňuje centralizovanou kontrolu teploty v různých místnostech či v celém objektu.

Regulujte Teplotu Pohodlně Z Telefonu

S aplikací Tuya Smart můžete pohodlně ovládat a regulovat teplotu z vašeho chytrého telefonu. Tato aplikace je kompatibilní s operačními systémy Android i iOS, což vám umožňuje snadno měnit nastavení teploty podle vašich potřeb a přání, a to kdykoli a odkudkoli.

Smart termostatická hlavice Openbox SAP2024 ZigBee


Máte nějaké dotazy? Obraťte se na nás na e-mailové adrese objednavky@sapro.cz a získejte více informací.

Navštivte náš e-shop, kde nabízíme velký výběr prvotřídní satelitní a pozemní přijímací techniky, fotovoltaiky, produktů pro auto/moto a široký sortiment pro váš dům a zahradu a přečtěte si více o námi nabízených produktech.