Přeskočit na obsah

Sapro s.r.o.

Di-Way MINI 2020 – Kompaktní přijímač s podporou nového standardu DVB-T2

  • od

S rozšiřující se oblibou vysílání vysokého rozlišení, stále více uživatelů hledá kvalitní a cenově dostupné zařízení pro sledování svých oblíbených televizních programů. Pro tyto uživatele přináší Di-Way MINI skvělé řešení s novým kodekem pro přechod na nové pozemní vysílání DVB-T2.

Jedná se o další v řadě populárních modelů DI-WAY/DI-BOX T2, které jsou v současné době na trhu. Di-Way MINI však nabízí několik vylepšení oproti starším modelům, včetně novějšího chipsetu a nového kodeku H.265/HEVC. Tento nový kodek umožňuje přenášet kvalitní Full HD 1080P video při nižší bitové rychlosti, což umožňuje příjem i v oblastech s nižší rychlostí internetového připojení.

Pro uživatele s různými typy televizorů nabízí Di-Way MINI různé možnosti připojení, včetně HDMI a SCART. SCART je vhodný pro starší televizory, které nemají HDMI vstup, a umožňuje připojení přijímače přímo do televizoru. Přijímač také nabízí digitální audio výstup v podobě jacku 3,5 mm.

Pro uživatele, kteří chtějí přijímač umístit za televizorem, je vhodný díky malým rozměrům 140 mm x 70 mm x 21 mm (včetně konektorů) a externímu čidlu s displejem LED s káblovou délkou více než 60 cm. Napájecí zdroj lze připojit pomocí 230V/12V.

Pro hotely, penziony, nemocnice a další instituce nabízí možnost naklonování více stejných přijímačů a nastavení hotelového módu, což umožňuje uzamčení přístupu do menu a snadnou správu většího množství zařízení.

Balení obsahuje také HDMI kabel a baterie, což umožňuje uživatelům rychlé a snadné připojení a použití přijímače.

Pokud hledáte cenově dostupný digitální příjmač, tak Di-Way MINI je skvělým řešením právě pro vás.