Přeskočit na obsah

Sapro s.r.o.

Fotovoltaický přístřešek na auto

  • od

Hledáte praktické a udržitelné řešení, jak ochránit své auto a zároveň využívat obnovitelné zdroje energie? Fotovoltaický přístřešek na auto je tím správným řešením. Nabízí kryt pro vaše vozidlo a umožňuje vám využít sluneční energii pro výrobu elektřiny.

Hlavní výhody fotovoltaického přístřešku na auto:


1. Udržitelnost:
Díky fotovoltaickým panelům využijete sluneční energii a snížíte negativní dopad na životní prostředí.

2. Ochrana vozidla: Přístřešek ochrání vaše auto před nepříznivým počasím a prodlouží jeho životnost.

3. Energetická soběstačnost: Vyráběná elektřina může být využita pro dobíjení elektrického vozidla nebo snížení spotřeby elektřiny v domácnosti.

Stavebnice fotovoltaického přístřešku

Přístřešek je k dispozici jako stavebnice, kterou si můžete sestavit sami. Cena této stavebnice se pohybuje od 66 000 Kč bez DPH. V ceně však není zahrnuta montáž ani fotovoltaické panely. Tuto možnost oceníte, pokud máte technické dovednosti a rádi se zapojujete do svých projektů.

Jestliže vás naše nabídka zaujala, obraťte se na nás na e-mailové adrese elektro@sapro.cz a získejte více informací o stavebnici a možnostech zakoupení fotovoltaických panelů.

Využijte fotovoltaický přístřešek na auto a přispějte ke snížení nákladů na energie a ochraně životního prostředí. Získejte funkční kryt pro své vozidlo a zároveň využijte sílu slunce pro výrobu čisté elektřiny.