Přeskočit na obsah

Sapro s.r.o.

FVE regulátor MPPT GREEN BOOST 3kW, pro fotovoltaický ohřev vody

  • od

Existuje mnoho způsobů, jak využít solární energii ve svém domě a snížit tak závislost na tradičních zdrojích energie. Jedním z těchto způsobů je fotovoltaický ohřev vody, který využívá energii z vašich fotovoltaických panelů k ohřevu vody v boileru nebo jiných topných zařízeních.

Pro dosažení efektivního a spolehlivého fotovoltaického ohřevu vody je klíčové mít vhodný regulátor, který umožní optimalizaci výkonu vašeho solárního systému. Jedním z doporučených regulátorů je FVE regulátor MPPT GREEN BOOST 3kW, který je speciálně navržen pro fotovoltaický ohřev vody. Tento regulátor umožňuje maximální využití energie z vašich fotovoltaických panelů a zajišťuje optimální výkon systému.
Převodník Green Boost je vybaven LED displejem, který uživatele informuje o parametrech FV instalace.
Solární topný systém potřebuje 4 až 9 klasických FV panelů (250W – 400W) zapojených do série, které poskytují celkové napětí v rozmezí od 120V do 350V. Měnič přeměňuje stejnosměrný proud vygenerovaný panely na střídavý proud, který lze použít k napájení topných zařízení. Regulátor může regulovat a dodávat energii z fotovoltaických panelů pro ohřev vody v domácnosti o maximálním výkonu 3 kilowattů.

Při fotovoltaických instalacích určitě oceníte FVE Sadu nářadí. Sada pevných nástrojů kompatibilních s konektory MC4 a nejoblíbenější kabeláží používanou ve fotovoltaice vám pomohou při instalaci a údržbě fotovoltaického systému. Tato sada nářadí zahrnuje veškeré potřebné nástroje, které potřebujete pro profesionální práci s fotovoltaickými panely.

Pro více informací o fotovoltaickém ohřevu vody navštivte náš e-shop

Vybrané produkty

FVE regulátor MPPT GREEN BOOST 3kW, pro fotovoltaický ohřev vody
FVE regulátor MPPT 3,5kW, ECO Solar Boost MPPT-3000 PRO pro fotovoltaický ohřev vody
FVE Sada nářadí pro fotovoltaiku 55.0178 7v1 v pouzdře