Přeskočit na obsah

Sapro s.r.o.

Jsme spolehlivý dodavatel elektroinstalačního zboží.

  • od

Od července 2019 jsme rozšířili náš sortiment a nyní nabízíme nejen klasické elektroinstalační materiály, ale také sortiment světových i tuzemských značek.

V našem skladě najdete vypínače, zásuvky, svítidla a světelné zdroje, datové, telekomunikační a koaxiální kabely, spojovací materiál a nářadí. Snažíme se nabízet výrobky, které splňují nejvyšší standardy a zákazníkům tak umožňujeme využít moderní technologie v oblasti elektroinstalací.

Všechny produkty, které nabízíme, jsou od prověřených a renomovaných světových výrobců. Snažíme se tak přinášet našim zákazníkům ty nejkvalitnější výrobky na trhu a zajišťovat tak bezproblémové použití našeho elektromateriálu.

Nazbízíme možnost velkoobchodního odběru veškerého elektroinstalačního zboží. Spolehlivost a rychlost je pro nás na prvním místě, proto se na nás můžete vždy spolehnout. Naše společnost je na trhu již 30 let. Nabízíme kvalitní a profesionální podporu pro všechny naše zákazníky. Ať už jste firmou realizující elektroinstalace v domácnostech a firmách nebo jste kamenným obchodem či e-shopem, s námi budete spokojeni.

Jste společnost a chcete rožšířit svůj sortiment? Stávající dodavatel je spíše nespolehlivý než spolehlivý? Zaregistrujte se u nás na e-shopu k velkoobchodnímu odběru nebo se podívejte na naši nabídku a kontaktujte nás.