Přeskočit na obsah

Sapro s.r.o.

Městské elektrokolo s karbonovým rámem Urtopia

  • od

Elektrokola jsou skvělou volbou pro ty, co hledají rychlý a ekologický způsob, jak se dostat po městě. Díky elektrické podpoře můžete jezdit dál a snadněji bez velké námahy, což je ideální pro kopce a delší trasy. Navíc s funkcemi jako GPS a hlasové ovládání nabízejí elektrokola pohodlí, které u tradičních kol nenajdeme. Představujeme vám model Urtopia – Midnight in Paris, který zobrazuje, jak může být moderní elektrokolo nejen praktické, ale i stylové.

Baterie – Kvalita a výkon v jednom balení

Baterie elektrokola Urtopia se pyšní technologickým jádrem, které nabízí širokou škálu výhod pro různé typy jízd. S kapacitou 352.8 Wh a článkem Samsung Li-ion zajišťuje spolehlivý výkon. Díky rychlé době dobíjení 2.5 hodiny a vstupnímu napětí 100-240 V AC je dobíjení možné v různých prostředích. Výstupní napětí 42 V DC je optimalizováno pro efektivní dobíjení a dobíjecí proud 4 A zajišťuje rychlé a účinné nabití baterie. Tato baterie není jen zdrojem energie, ale technologickým jádrem, které poskytuje spolehlivý výkon a rychlou dostupnost na cestách, umožňující bezstarostné a dlouhé jízdy bez obav o výdrž baterie.

Z jakých režimů si můžete vybrat?

Eco Mode – Prodloužená cesta

Eco mode má skvělý prodloužený dosah, který umožňuje dojezd až 100 km na jedno nabití. Je ideální volbou pro klidnou a úspornou jízdu, perfektní pro dlouhé výlety nebo pro cestování do práce. Tento režim maximalizuje úsporu energie, což vám umožní prozkoumat větší úseky bez obav o nabíjení.

Comfort Mode – Spolehlivý a pohodlný dojezd

Comfort mode nabízí stále solidní dojezd až 60 km na jedno nabití. Je to režim vhodný pro každodenní cestování nebo pro jízdu ve městě. Poskytuje ideální kombinaci spolehlivého dosahu a pohodlí, umožňující snadný pohyb bez nutnosti častého dobíjení.

Sport Mode – Dynamická jízda

Sport mode přináší dynamický dojezd 40 km, který je určen pro nadšence do rychlejší jízdy. Tento režim je skvělý pro ty, kdo hledají adrenalin a akci během svého cyklistického dobrodružství. S větší rychlostí a menším dojezdem, nabízí toto nastavení intenzivnější zážitek z jízdy a je ideální pro kratší, avšak dynamické výlety nebo sportovní vyjížďky.

Tyto režimy vám umožňují přizpůsobit jízdní styl podle aktuální potřeby, ať už toužíte po dlouhých výletech, pohodlí ve městě nebo rychlé a akční jízdě. Každý z nich nabízí specifický dojezd a výkon, aby vyhovoval vašim preferencím a potřebám během různých typů jízd.

Vlastnosti

  • Elektrokolo Urtopia není jen o pohybu. Je to spojení technologií, které dělají každou jízdu nezapomenutelnou. Aplikace Smart APP sleduje trasu, udržuje bezpečí a naviguje. Vestavěná navigace a odemykání otiskem prstu zajišťují komfort a bezpečí.
  • GPS umožňuje sledování polohy v reálném čase bez nutnosti stále sledovat displej či mapy. Hlasové ovládání a LED displej usnadňují interakci. Kombinace karbonového pásu, rychlého snímání a výkonného motoru poskytuje sílu a radost z jízdy. Světlomet, pláště s ochranou proti průrazu a hydraulické brzdy zajistí komfort a bezpečí na cestě.
  • Elektrokolo s karbonovým rámem Urtopia má nejen sportovní výkon, ale také se stará o životní prostředí, pomáhá snížit spotřebu CO2 a udržuje planetu zelenější. S každým ujetým kilometrem poskytuje pohodlné a udržitelné cestování, propojující technologii s ohledem na životní prostředí.

Váha pouhých 15 kg.

Jednou z největších výhod tohoto elektrokola je jeho hmotnost.

Díky rámu, vidlice, řídítek i sedlovky z uhlíkového vlákna váží kolo Urtopia pouhých 15 kg. Je tak až o 30% lehčí než většina ostatních elektrokol.

Zabudovaný displej

Možnost navigace bez mobilního telefonu.
Displej má i za denního světla vysokou svítivost.

        Hlasové ovládání s algoritmem umělé inteligence, poskytuje nastavitelné hlasové povely a zvuky klaksonu.

Městské elektrokolo s karbonovým rámem Urtopia


Máte nějaké dotazy? Obraťte se na nás na e-mailové adrese objednavky@sapro.cz a získejte více informací.

Navštivte náš e-shop, kde nabízíme velký výběr prvotřídní satelitní a pozemní přijímací techniky, fotovoltaiky, produktů pro auto/moto a široký sortiment pro váš dům a zahradu a přečtěte si více o námi nabízených produktech.