Přeskočit na obsah

Sapro s.r.o.

Oslavili jsme 30 let na trhu

  • od

Vstupte do světa digitálního nákupu na našem e-shopu Sapro! S hrdostí oslavujeme 30 let působení na trhu, během kterých jsme se stali vaším důvěryhodným partnerem pro špičkovou techniku a produkty pro váš domov a zahradu.

Historie naší firmy, založené v roce 1993, je plná úspěchů a inovací. Specializujeme se na dovoz a distribuci špičkových značek, které nabízíme na našem e-shopu. Naším hlavním posláním je zajišťovat vám prvotřídní satelitní a pozemní přijímací techniku, fotovoltaiku, produkty pro auto/moto a široký sortiment pro váš dům a zahradu.

Naši klienti mohou jednoduše nakupovat prostřednictvím našeho moderního eshopu, který nabízí široký výběr produktů za dobrou cenu.

Od roku 1993 jsme vaším spolehlivým průvodcem v oblastech satelitní a pozemní analogové a digitální přijímací techniky, fotovoltaiky, auto/moto, a dům a zahrada. Navštivte náš e-shop a prozkoumejte naši rozsáhlou nabídku.

Děkujeme vám, našim věrným zákazníkům, za vaši podporu a důvěru během těchto třiceti let. S vámi se těšíme na další léta plných technologických pokroků a společného růstu.

Děkujeme, že jste s námi.