Přeskočit na obsah

Sapro s.r.o.

Rozšíření sortimentu – ALWI-Grill

  • od

Náš e-shop sapro se neustále rozvíjí, a s radostí Vám oznamujeme, že jsme přidali novou kategorii – Udírny, Grily a příslušenství! Zatím máme v této kategorii pouze pár vybraných produktů, ale můžete se těšit na postupné rozšiřování sortimentu o další zahradní grily, udírny a příslušenství pro všechny vaše grilovací potřeby.

Naše filozofie spočívá v nabídce kvalitního zboží, které uspokojí požadavky jak zkušených grillmasterů, tak i těch, kteří se teprve seznamují s uměním grilování a uzení. Věříme, že v naší nové kategorii naleznete produkty, které vám umožní připravovat lahodná jídla a užívat si společné chvíle s rodinou a přáteli.

Sledujte náš e-shop a buďte první, kdo se dozví o nových přírůstcích v kategorii Udírny, Grily a příslušenství. Těšíme se na vaše návštěvy a jsme si jisti, že společně objevíme nové možnosti a radosti, které grilování a udírny přinášejí. Děkujeme vám za vaši podporu a věříme, že budete s naším sortimentem spokojeni.

Nerezový ALWI-Grill na dřevěné uhlí, se špízy s pohonem a roštem


Máte nějaké dotazy? Obraťte se na nás na e-mailové adrese objednavky@sapro.cz a získejte více informací.

Navštivte náš e-shop, kde nabízíme velký výběr prvotřídní satelitní a pozemní přijímací techniky, fotovoltaiky, produktů pro auto/moto a široký sortiment pro váš dům a zahradu a přečtěte si více o námi nabízených produktech.