Přeskočit na obsah

Sapro s.r.o.

Smart projektor LED Mecool KP2

  • od

Když si představíme večer s přáteli nebo rodinou, často si vybavíme pohodlí domova, společně strávený čas a sdílení zážitků. Smart Projektor LED Mecool KP2 přináší právě tento typ zábavy na dosah ruky. Představte si, že po náročném dni se scházíte s blízkými, a místo běžného sledování televize, zapínáte projektor Mecool KP2. Obývací pokoj se promění v minikino, kde každý film nebo sportovní utkání nabývá na intenzitě a působivosti.

Díky své mobilnosti a jednoduchému nastavení se tento projektor hodí nejen pro domácí použití, ale můžete ho vzít i na zahradní večírek, kde proměníte bílou stěnu ve velké plátno pod hvězdami. V případě dětských oslav se může stát projektor centrem zábavy, kde děti sledují své oblíbené pohádky v životní velikosti.

Navíc, s možností připojení k Netflixu, se stává Mecool KP2 bránou k nekonečné knihovně filmů a seriálů, které můžete sledovat kdekoli ve vašem domově nebo na zahradě. Ať už plánujete romantický večer ve dvou nebo rodinné filmové odpoledne, tento projektor přidává každé příležitosti trochu kouzla.

Představujeme Smart Projektor LED Mecool KP2, moderní řešení pro domácí zábavu. S tímto projektem si můžete vychutnat filmové zážitky přímo ve vašem obývacím pokoji.

Vlastnosti LED projektoru

  • Operační systém a multimédia: Mecool KP2 běží na Linuxu 4.19 a nabízí certifikaci Netflix 1080p. Je vybaven plnohodnotným multimediálním přehrávačem a podporuje instalaci dalších aplikací.
  • Obraz a světelný tok: Projektor poskytuje Full HD rozlišení (1920×1080 p) a vyniká světelným tokem 600 ANSI, což umožňuje vytvoření obrazu s úhlopříčkou až 5 metrů.
  • Autofocus a korekce obrazu: Automatické zaostřování a 4D korekce obrazu zajišťují ostrý a stabilní obraz při každém přemístění projektoru.
  • Připojení a kompatibilita: Nabízí dvoupásmovou Wi-Fi (2.4G/5G) pro lepší stabilitu a rychlost, Bluetooth, HDMI, USB a AV vstupy. Podporuje širokou škálu jazyků a formátů médií.
  • Dlouhá životnost: LED zdroj projektoru má životnost více než 20 000 hodin, což zaručuje dlouhodobé používání bez nutnosti výměny lampy.

Mecool KP2 je ideální volbou pro ty, kteří hledají kvalitní domácí projektor s bohatými funkcemi a vysokou kvalitou obrazu. Jeho flexibilita a snadná obsluha dělají z něj vynikající volbu pro moderní domácí zábavu

Smart projektor LED Mecool KP2


Máte nějaké dotazy? Obraťte se na nás na e-mailové adrese objednavky@sapro.cz a získejte více informací.

Navštivte náš e-shop, kde nabízíme velký výběr prvotřídní satelitní a pozemní přijímací techniky, fotovoltaiky, produktů pro auto/moto a široký sortiment pro váš dům a zahradu a přečtěte si více o námi nabízených produktech.