Přeskočit na obsah

Sapro s.r.o.

Solární vánoční osvětlení

  • od

Blíží se ta nejkrásnější a nejočekávanější doba roku – Vánoce. A co dodá vašemu domovu a zahradě tu správnou vánoční atmosféru? Samozřejmě, vánoční osvětlení! A právě proto můžete využít vánoční osvětlení s 200 LED diodami napájené solární energií. Tento produkt nejenže zanechá vaše okolí zářící v krásných světlech, ale také je šetrný k životnímu prostředí díky svému solárnímu napájení.

Solární napájení

Vánoční osvětlení s 200 LED diodami přichází s inovativním solárním panelem a baterií, která šetří energii. Solární panel nasbírá sluneční energii během dne a uchová ji v baterii. Když zapadne slunce, osvětlení se automaticky aktivuje a a zahalí váš dům i zahradu do kouzelné vánoční atmosféry plné světla.

Jednoduchá instalace a bezúdržbový provoz

Toto vánoční osvětlení je také velmi jednoduché na instalaci. Stačí ho jednoduše rozvěsit podle svých představ, kdekoliv na domě nebo ve vaší zahradě a solární panel umístěný na slunečním světle zařídí zbytek. Nemusíte se starat o zapínání nebo vypínání – osvětlení se samo řídí podle denního světla a tmy. To znamená nulovou údržbu a maximální pohodlí pro vás. Můžete tak trávit více času s rodinou.

Specifikace solárního vánočního osvětlení

  • Barva zapojení: Transparentní – Díky průhledným kabelům se tato vánoční světla elegantně vmísí do okolí.
  • Počet LED: 200 – S 200 LED diodami máte k dispozici dostatek světla na ozdobení vašeho domu, zahrady či dalších prostor podle vaší fantazie.
  • Třída vodotěsnosti: IP44 (odolnost proti dešti a sněhu) – Tato třída zabezpečuje, že osvětlení odolá jak dešti, tak i sněhu.
  • Napájení: Solární – Bez potřeby kabelů nebo baterií – toto osvětlení využívá výhradně solární energii.
  • Celková délka: 22 m – Dostatečně dlouhý kabel poskytuje dostatek světla pro výzdobu vašeho domova nebo zahrady bez nutnosti používat prodlužovací kabely.
  • Délka LED řetězce: 20 m – Vánoční osvětlení zahrnuje 20 metrů dlouhý LED řetězec s 200 LED diodami, což jej činí vynikající volbou pro různé dekorační účely.
  • 8 funkcí svícení: Tento produkt nabízí 8 různých světelných režimů, od statického svícení po jemné blikání a další režimy, které můžete snadno přizpůsobit podle svých preferencí.

Solární Vánoční osvětlení drát SAP11398 200LED/20m


Máte nějaké dotazy? Obraťte se na nás na e-mailové adrese objednavky@sapro.cz a získejte více informací.

Navštivte náš e-shop, kde nabízíme velký výběr prvotřídní satelitní a pozemní přijímací techniky, fotovoltaiky, produktů pro auto/moto a široký sortiment pro váš dům a zahradu a přečtěte si více o námi nabízených produktech.