Přeskočit na obsah

Sapro s.r.o.

Tipy na vánoční dárky

  • od

Blížící se Vánoce přinášejí nejen radost a očekávání, ale také tu pokaždé znovu stresující otázku: „Co koupit pro své blízké?“ S vánočními nákupy může přijít zmatek a nesnáze, ale nemusíte se bát! Abyste tento svátek udělali ještě výjimečnějším pro své milované, připravili jsme pro vás několik inspirujících tipů na vánoční dárky, které budou potěšením pro každého. Nenechávejte nakupování dárků na poslední chvíli, ať máte dostatek času vybrat ty nejlepší.

Horkovzdušný konvektor

Horkovzdušný konvektor Teesa TSA8054 s výkonem 2000 W a konvekční technologií rychle a efektivně zahřeje místnost. Nabízí tři režimy topného výkonu a vestavěný termostat pro přesné řízení teploty. S funkcí časovače, LCD displejem, ochranou proti přehřátí a Anti-frost režimem je to ideální ohřívač pro zimní měsíce. Má moderní design, kompaktní rozměry a snadno se přenáší díky madlu pro rukojeť.


Meteostanice s barevným displejem

Meteostanice IZOXIS S8119 s barevným displejem je moderní bezdrátová meteostanice, která vám poskytne důležité informace o počasí. Disponuje vnitřním a venkovním teploměrem, vlhkoměrem, a zaznamenává denní MINima a MAXima. Tato meteostanice také zobrazuje předpověď počasí pomocí 7 barevných ikon, což vám umožní plánovat své aktivity v souladu s očekávaným vývojem počasí.


Kompresor do auta

Kompresor do auta Xtrobb 21866 je praktický a kompaktní nástroj pro udržení správného tlaku v pneumatikách automobilů. S vestavěným ovládacím panelem a LCD displejem je jeho použití snadné a přehledné. Kromě pneumatik lze hojně využít i pro huštění matrací, míčů a dalšího nafukování. Díky svítilně je vhodný i pro noční použití. Kompresor Xtrobb 21866 je univerzálním a nezbytným zařízením pro každého řidiče.


Dekorační LED lucerna s realistickým efektem plamene

Dekorační LED lucerna s imitací krbu ISO 11415 je nádherný dekorativní prvek pro váš domov, který nejen v období Vánoc dodá atmosféru. Tato kompaktní lucerna s realistickým efektem plamene vytvoří pohodovou atmosféru bez skutečného ohně. Můžete ji umístit kamkoli díky rukojeti a upoutat pozornost hostů. Díky svým rozměrům a kvalitnímu zpracování je ideální volbou pro vytvoření útulného interiéru.


V období blížících se Vánoc není nic důležitějšího než udělat svým blízkým radost. Pro inspiraci a nápady na dárky neváhejte navštívit naši nabídku produktů na našem e-shopu. Podívejte se na naše produkty a obdarujte své blízké dárkem, který si zaslouží.


Máte nějaké dotazy? Obraťte se na nás na e-mailové adrese objednavky@sapro.cz a získejte více informací.

Navštivte náš e-shop, kde nabízíme velký výběr prvotřídní satelitní a pozemní přijímací techniky, fotovoltaiky, produktů pro auto/moto a široký sortiment pro váš dům a zahradu a přečtěte si více o námi nabízených produktech.