Přeskočit na obsah

Sapro s.r.o.

Záložní zdroj pro oběhová čerpadla

  • od

Výhody záložního zdroje

1. Nepřetržitá čerpadlová činnost

Největší výhodou záložního zdroje pro oběhová čerpadla je udržení nepřetržitého provozu i v případě výpadku elektrické energie. To znamená, že váš systém vytápění nebo chlazení bude fungovat bez ohledu na vnější okolnosti.

2. Ochrana před poškozením

Pokud dojde k výpadku elektrického proudu, mohou být následky pro vaše oběhové čerpadlo značné. Nedostatek chlazení nebo vytápění může vést k jeho přehřátí a následnému poškození. Záložní zdroj tuto situaci eliminuje, což vám může ušetřit nemalé náklady na opravy či výměnu.

3. Zvýšení pohodlí a bezpečnosti

Ztráta tepla v zimních měsících či nepohodlí způsobené vysokými teplotami v létě může být nejen nepříjemné, ale také nebezpečné pro zdraví obyvatel domu. Záložní zdroj zajistí, že v takových situacích budete mít stále kontrolu nad teplotou prostor.

Proč by měl být záložní zdroj součástí vašeho domova?

S ohledem na výše uvedené výhody je záložní zdroj pro oběhová čerpadla skvělým doplňkem každého domu. Zajišťuje, že váš domov zůstane pohodlný, bezpečný a chráněný před případnými škodami v důsledku výpadku elektrického proudu.

Záložní zdroj pro oběhová čerpadla ADLER – UPS – 400W – PLNÝ SÍNUS – Závěsný


Máte nějaké dotazy? Obraťte se na nás na e-mailové adrese objednavky@sapro.cz a získejte více informací.

Navštivte náš e-shop, kde nabízíme velký výběr prvotřídní satelitní a pozemní přijímací techniky, fotovoltaiky, produktů pro auto/moto a široký sortiment pro váš dům a zahradu a přečtěte si více o námi nabízených produktech.